Zubna pasta nakon koje više nećete ni pogledati nijednu drugu!

Zubna pasta nakon koje više nećete ni pogledati nijednu drugu!

Aloe Vera je tisućama godina prije svega poznata zbog njenih mnogobrojnih dokazanih svojstava na koži jer sav njen prirodni biokemijski sastav djeluje direktno na bolna mjesta tako što djeluje antibakterijski, uništava gljivice, viruse i infekcije a pri tome ujedno i hrani jer sadrži preko 250 hranjivih i korisnih tvari za naše stanice i naš organizam.
Zbog svih ovih svojstava koje Aloa posjeduje njeno djelovanje je još važnije kada djeluje unutar našeg organizma, na taj način da prvo dezinficira našu usnu šuplju, a tokom pranja zuba hranjivi elementi same Aloe se ugrađuju u mikropore na našim zubima i čuvaju zdravlje naših zuba iznutra, od živca, korijena pa prema van.
Forever-BrightForever Bright Toothgel – pasta za zube formulirana je tako da ju cijela obitelj može koristiti, sadrži u sebi samo visoko kvalitetne sirovine, laboratorijski ispitane. Pogodna je i za vegetarijance jer ne sadrži nikakve životinjske nusproizvode.
Prirodni okus peperminta i spearminta ostavlja osjećaj svježine i čistoće u ustima. Kombinacija stabiliziranog Aloe Vera gela i pčelinjeg propolisa umiruje desni i sluzokožu usta i može se nanijeti direktno i kada je pranje suviše bolno.
Ukoliko se dogodi da vas zub zaboli, kao prva pomoć će vam biti sama pasta za zube, potrebno je samo da iz tube istisnete određenu količinu paste i ukoliko je moguće pastu ubacite u šupljinu zuba ili izmasirate desni. Bol će se smanjiti a ako je neki lakši problem i skroz nestati.
Ovakvo djelovanje paste je jednostavno, sadržaj same paste je stabilizirani Aloe Vera Gel koji zajedno sa propolisom djeluje kao prirodni antibiotik pri čemu će zajedno sa Aloom dovesti do umirenja.
SADRŽI: Visok sadržaj Aloe Vera Gela i Propolisa, glicerin, irska mahovina, prirodnu aromu peperminta. . .
SPRIJEČAVA: paradentozu, otklanja kamenac, gljivična oboljenja usta i stomatita, umiruje bolne procese, njeguje i hrani desni, čisti zube, osvježava dah i bjelinu zuba bez agenasa i kemikalija za izbjeljivanje.
NE SADRŽI FLUOR I NE OŠTEĆUJE !!!

 

Svoju pastu naručite na besplatnom info telefonu 0800 710 710!