Zglobovi

Zglobovi

Zdravi zglobovi omogućuju našu slobodnu mobilnost. S druge strane, zglobovi ne samo da utječu na pokretljivost, nego također donose bol, koja je uzrokovana upalom. Pravilna prehrana može pomoći smanjenju količine upale. Na primjer, omega-3 masne kiseline, glukozamin, kondroitin i MSM (Metil-sulfonil-metan) su važni za održavanje zdravih zglobova.

 

Zglob je mjesto na kojem su dvije ili više kosti u kontaktu. Njihova konstrukcija čine kretanje mogućim. Oni također pružaju mehaničku potporu.

Bol u zglobovima je uzrokovana upalom. Ciklooksigenaza 1 (COX-1) i ciklooksigenaza 2 (COX-2) enzimi su glavni uzroci upale zglobova. Oni stimuliraju tijelo da dovede upalne kemikalije u zglobove. To nadalje stimulira bol osjetljivih neurona u zglobovima, što dovodi do boli.

 

Pravilna prehrana može pomoći smanjenju količine upale. Na primjer, omega-3 masne kiseline mogu pomoći smanjiti upalu i bolove u zglobovima. S druge strane, omega-6 masne kiseline imaju suprotno djelovanje. Isto tako, glukozamin, kondroitin i MSM (Metil-sulfonil-metan) su također važni za održavanje zglobne hrskavice.

 

PROIZVODI KOJI BLAGOTVORNO DJELUJU NA ZGLOBOVE:

Forever Freedom®

freedomTemelj napitka je Aloe vera uz dodatak glukozamina, kondroitina i MSM-a, što učinkovito podupire zdravlje zglobova u ukusnom napitku s okusom naranče. Zbog nosača – Aloe vere, ovo piće je jednostavno za apsorbirati. Idealno za sportaše i zrele osobe.

 

Freedom2Go ™

Freedom2GoDobiti ćete iste prednosti kao s Forever Freedom®, ali s egzotičnim okusom šipka. Ako želite imati zdravu zglobnu funkciju i super antioksidanse koje šipak nudi onda je ovo nutritivno piće za Vas! Idealno za sportaše i osobe u pokretu. Pakirano u kutiji s 30 pojedinačnih vrećica.

 

 

Nature’s 18®

Natures 18Tablete za žvakanje se sastoje od mješavine voća i povrća. Dobre za oči, imunološki sustav, probavni sustav, funkciju zglobova  i cirkulaciju. Također podržava zdrave razine krvnog tlaka i pomaže u uklanjanju slobodnih radikala.

 

Active HA®

Active HA (4-10) glamour-MOvaj dodatak pomaže podmazivanju zglobova i vlaži kožu. Hijaluronska kiselina (HA) je poseban protein koji je ključan za te dvije funkcije. Osim HA, ovaj proizvod sadrži đumbir i kurkuma korijen za dodatnu podršku zglobova.

 

Arctic-Sea®

Artic SeaOmega-3 i Omega-9 obje ponuđene u jednom uravnoteženom dodatku prehrani. Pomaže u održavanju zdrave razine kolesterola i triglicerida. Također su korisne za cirkulatornu funkciju, mozak, srce, oči, kožu i pravilan rad zglobova.

 

Absorbent-C®

Absorbent-CVitamin C je vrlo važan za naše tijelo. On promiče zdrave oči, kožu i zglobove, pomaže kardiovaskularni sustav, dišne funkcije, te je sam po sebi antioksidans. Osim vitamina C, ovaj dodatak sadrži zobene mekinje, što također može podržati zdrave razine kolesterola.

 

 

Imajte na umu da, iako proizvodi mogu općenito pomoći promovirati zdrav život, oni nisu namijenjeni za dijagnozu, ublažavanje, liječenje, izliječenje ili sprječavanje određene bolesti ili skupine bolesti. Trebali biste konzultirati svog obiteljskog liječnika ako imate medicinski problem.