Srce

Srce

Održavanje zdravog srca je ključno za naše cjelokupno zdravlje. Međutim, bolesti srca su glavni ubojica u mnogim zemljama. Masti, kolesterol i velika količina prehrambenih natrija su glavni doprinosioci mnogih srčanih problema. S druge strane, za namirnice koje su bogate antioksidansima, vitaminima i mineralima smatra se da su korisne za cjelokupno zdravlje srca.

 

Srce je šuplji mišić koji pumpa krv kroz krvne žile u ritmičkim kontrakcijama. Sastoji se uglavnom od srčanog mišića i vezivnog tkiva. Ljudsko srce ima četiri komore: dvije gornje atrija i dvije donje ventrikule. Atriji su primajuće komore a ventrikule su komore pražnjenja. Deoksigenirana krv ulazi u desnu pretklijetku i pumpa se u desnu klijetku. Zatim se pumpa na plućne arterije i u pluća. Ona se vraća iz pluća kroz plućne vene do lijevog atrija. Odatle se pumpa u lijevu klijetku i zatim u aortu.

 

Bolesti srca su glavni ubojica u mnogim zemljama. Masti, kolesterol i velika količina prehrambenih natrija su glavni doprinosioci mnogih srčanih problema. S druge strane, za namirnice koje su bogate antioksidansima, vitaminima i mineralima smatra se da su korisne za cjelokupno zdravlje srca.

 

PROIZVODI KOJI BLAGOTVORNO DJELUJU NA SRCE:

 

NutraQ10®

Q 10CoQ10 je enzim koji je neophodan za funkcioniranje stanica. Ovaj dodatak također sadrži biljne ekstrakte zdrave za srce, minerale i antioksidativne vitamine za daljnju kardiovaskularnu podršku.

 

Argi + ®

argiArgi + ® je nutritivno piće koje pomaže u održavanju zdrave razine krvnog tlaka, što zauzvrat podržava mnoge važne funkcije u tijelu. Također pomaže u održavanju zdrave razine kolesterola, kardiovaskularnog zdravlja i imunološkog sustava.

 

Arctic-Sea®

Artic SeaOmega-3 i Omega-9 obje ponuđene u jednom uravnoteženom dodatku prehrani. Pomaže u održavanju zdrave razine kolesterola i triglicerida. Također su korisne za cirkulatornu funkciju, mozak, srce, oči, kožu i pravilan rad zglobova.

 

Absorbent-C®

Absorbent-CVitamin C je vrlo važan za naše tijelo. On promiče zdrave oči, kožu i zglobove, pomaže kardiovaskularni sustav, dišne funkcije, te je sam po sebi antioksidans. Osim vitamina C, ovaj dodatak sadrži zobene mekinje, što također može podržati zdrave razine kolesterola.

 

Nature’s 18®

Natures 18Tablete za žvakanje se sastoje od mješavine voća i povrća. Dobre za oči, imunološki sustav, probavni sustav, funkciju zglobova  i cirkulaciju. Također podržava zdrave razine krvnog tlaka i pomaže u uklanjanju slobodnih radikala.

 

Lite Ultra® s Aminotein® – Vanilija

Forever-Lite-Ultra-VanillaLite Ultra® s Aminotein® nije samo idealan dodatak prehrani za regulaciju težine, on također podržava zdravlje srca.Uključivanje Aminoteina osigurava jednostavnu probavu ovog proizvoda.

 

 

 

Lite Ultra® s Aminotein® – Čokolada

Forever-Lite-Ultra-ChocolateOsim okusa vanilije, Lite Ultra® s Aminotein® je također dostupan u čokoladnom okusu. To je izvrstan izvor aminokiselina. Osim što ima blagotvoran učinak na zdravlje srca, on također podupire mišiće i povećava energiju i izdržljivost.

 

 

 

 

 

Imajte na umu da, iako proizvodi mogu općenito pomoći promovirati zdrav život, oni nisu namijenjeni za dijagnozu, ublažavanje, liječenje, izliječenje ili sprječavanje određene bolesti ili skupine bolesti. Trebali biste konzultirati svog obiteljskog liječnika ako imate medicinski problem.