Koža

Koža
Naša koža je dio adaptivnog imunološkog sustava i igra nekoliko važnih funkcija. Dakle, imati zdravu kožu je bitno za naše cjelokupno blagostanje. Antioksidansi, kao što su beta-karoten i vitamin C, E i A djeluju blagotvorno na kožu. Oni pomažu smanjiti štete uzrokovane slobodnim radikalima koji mogu naškoditi stanicama kože i uzrokuju znakove starenja.

 

Svi znamo što je koža, no možda nam nije u potpunosti jasno koje funkcije ona obavlja.

 

Prvo, ona je dio adaptivnog imunološkog sustava i pomaže našem tijelu u obrani od uzročnika bolesti.

Drugo, ona sadrži živčane završetke koji reagiraju na dodir, pritisak, vibracije, toplinu i hladnoću, te ozljede tkiva.

Treće, regulira tjelesnu temperaturu znojenjem i bilo proširenjem ili sužavanjem krvnih žila.

Četvrto, ona kontrolira isparavanje i sprječava gubitak tekućine.

Peto, to je centar za pohranu lipida i vode.

Šesto, iako je doprinos ukupnom disanju zanemariv, kisik, dušik i ugljični dioksid se mogu širiti u epidermi u malim količinama.

Sedmo, koža je barijera otporna na vodu tako da se bitne hranjive tvari ne ispiru iz tijela. Hranjive tvari i ulja koja pomažu hidratizirati kožu pokriveni su našim najgornjim slojem kože.

 

Antioksidansi, kao što su beta-karoten i vitamini C, E i A mogu pomoći smanjiti štete uzrokovane slobodnim radikalima koji mogu naškoditi stanicama kože i uzrokovati znakove starenje. Omega-3 masne kiseline su također korisne za kožu. One pomažu ojačati gornji vanjski sloj kože, tako da vanjske toksine i štetne tvari zadrže vani.

 

PROIZVODI SA SASTOJCIMA BLAGOTVORNIM ZA KOŽU:

 

A-Beta-CarE®

A-BETA-CAREOvaj dodatak objedinjuje vitamin A i E i pomaže u održavanju zdravog krvožilnog sustava, dišnog, mokraćnog i crijevnog trakta, kože, kose, vida, rasta kostiju, reprodukcije i stanične diobe. Upotreba beta-karotena čini rizik od predoziranja vitamina A iznimno niskim.

 

Absorbent-C®

Absorbent-CVitamin C je vrlo važan za naše tijelo. On promiče zdrave oči, kožu i zglobove, pomaže kardiovaskularni sustav, dišne funkcije, te je sam po sebi antioksidans. Osim vitamina C, ovaj dodatak sadrži zobene mekinje, što također može podržati zdrave razine kolesterola.

 

Bee Pollen®

Pelud je prašina oplodnje cvijeća. Pčele ju skupljaju i dovode natrag u svoje košnice za hranu. Ona pomaže našem krvožilnom, probavnom, imunološkom i živčanom sustavu, također pomaže metabolizam masti i dobar je za kožu. Također podrijetlom iz nezagađenih pustinjskih područja.

 

Royal Jelly®

Matična mliječ je ekskluzivna hrana od pčelinje matice tijekom njezina vrlo produktivnog života. Ona pojačava energiju, podržava naš imunološki sustav, pogoduje kosi i koži, te smanjuje učinke starenja. Podrijetlom iz nezagađenih pustinjskih područja.

 

Active HA®

Active HA (4-10) glamour-MOvaj dodatak pomaže podmazivanju zglobova i vlaži kožu. Hijaluronska kiselina (HA) je poseban protein koji je ključan za te dvije funkcije. Osim HA, ovaj proizvod sadrži đumbir i kurkuma korijen za dodatnu podršku zglobova.

 

Lycium Plus ®

ForeverLyciumPlusLycium je poznat u Kini kao “yin tonik”, s mnogim tradicionalnim upotrebama za održavanje dobrog zdravlja. To je snažan antioksidans i također može potaknuti imunološki sustav i probavu. Ovaj dodatak prehrani podržava vid i kožu, također.

 

 

 

Imajte na umu da, iako proizvodi mogu općenito pomoći promovirati zdrav život, oni nisu namijenjeni za dijagnozu, ublažavanje, liječenje, izliječenje ili sprječavanje određene bolesti ili skupine bolesti. Trebali biste konzultirati svog obiteljskog liječnika ako imate medicinski problem.