Kosti i zubi

Kosti i zubi

Kosti igraju vrlo važnu ulogu u našim tijelima. Adekvatan kalcij pomaže izgradnji jakih kostiju, optimizira koštanu masu i smanjuje rizik od osteoporoze. Kalcij je također bitan za razvoj i održavanje zuba. Naši proizvodi mogu pružiti ovaj važan mineral, kao i druge nutrijente koji su korisni i za kosti i za zube.

 

Kosti igraju vrlo važnu ulogu u našim tijelima. Osim pružanja strukture općenito također su sidro mišića i štite organe.

Kalcij je neophodan za formiranje i održavanje kostiju. Međutim, naše tijelo ga ne može proizvesti. Stoga, moramo uključiti kalcij u našoj prehrani. Adekvatan kalcij pomaže izgradnji jakih kostiju i optimizaciji koštane mase. On također smanjuje rizik od osteoporoze.

Osteoporoza je bolest koštanog sustava. Zbog niske koštane mase i degenerativnih promjena koštanog tkiva, postoji veći rizik od prijeloma kostiju, koji se obično javljaju u zapešćima, kukovima i kralježnici.

 

Kalcij ne samo što igra važnu ulogu u razvoju i održavanju kostiju, nego i zubi. Ostali nutrijenti koji su bitni za kosti i zube uključuju vitamin D, koji također pomaže u apsorpciji kalcija.

PROIZVODI BOGATI KALCIJEM I OSTALIM NUTRIJENTIMA:

Argi + ®

argiNutritivno piće koje pomaže u održavanju zdrave razine krvnog tlaka, što zauzvrat podržava mnoge važne funkcije tijela, uključujući rast i  popravak kosti i  tkiva . Također je koristan za održavanje zdrave razine kolesterola, kardiovaskularnog zdravlja i imunološkog sustava.

 

 

A-Beta-CarE®

A-BETA-CAREOvaj dodatak objedinjuje vitamin A i E i pomaže u održavanju zdravog krvožilnog sustava, dišnog, mokraćnog i crijevnog trakta, kože, kose, vida, rasta kostiju, reprodukcije i stanične diobe. Upotreba beta-karotena čini rizik od predoziranja vitamina A iznimno niskim.

 

 

Forever Calcium®

ForeverCalciumZbog uključivanja vitamina D i magnezija Calcium® je lako apsorbirati. Kalcij je ključni element za rast i  održavanje kostiju i  zuba. Dakle, to je važan dodatak prehrani posebno za djecu i mlade.

 

 

Forever Nature-Min®

NATURE-MINOvaj dodatak sadrži minerale u tragovima iz prirodnih podmorskih depozita. Minerali su ključni za mnoge funkcije u tijelu, kao što su rast i  održavanje kostiju i  zubi, kontrolu sastava tjelesnih tekućina i  stanica, otpuštanju i iskorištavanju energije.

 

 

 

Imajte na umu da, iako proizvodi mogu općenito pomoći promovirati zdrav život, oni nisu namijenjeni za dijagnozu, ublažavanje, liječenje, izliječenje ili sprječavanje određene bolesti ili skupine bolesti. Trebali biste konzultirati svog obiteljskog liječnika ako imate medicinski problem.