Kako se riješiti celulita?

Kako se riješiti celulita?
ALOE BODY TONER je Vaše rješenje za tvrdokorne nakupine masnih naslaga na određenim dijelovima tijela!Aloe-Body-Toner
Pretvorite narančinu kožu u predivnu, glatku, fit i čvrstu s Aloe Body Toner termoaktivnom kremom protiv celulita te zagladite i zategnite kožu!

 

Aloe body toner obožavaju žene diljem svijeta jer uistinu daje vidljive i dugotrajne rezultate.

 

Body toner je anticelulitna krema koja u prvom nanošenju pridonosi smanjenju opsega od 1-4 cm, kasnije se gubi između 1-2 cm. Ovaj proizvod je više od obAloe-Body-Toning-Kitičnog anticelulitnog proizvoda, jer osim djelovanja na celulit, pruža intenzivnu dijetu na kritičnim mjestima. Dio je kolekcije Aloe Body Toning Kit s čijim će korištenjem dati najbolje rezultate!

Sadržava cimet, bršljan i Capsicum oleoresin (aktivni sastojak koji chilli papričice čini ljutima) kao ubrzivače izlučivanja masti i viška vode. Ima snažan učinak grijanja na koži koji uklanja i najtvrdokorniji celulit, stimulira odvođenje vode i toksina iz kože te oblikuje tijelo. Zaglađuje, restrukturira i zateže mlohavu i obješenu kožu te je vraća u prvobitno stanje. Čini čuda na nogama, trbuhu, bokovima i stražnjici. Za preoblikovanje tijela i smanjenje opsega trbuha, bedara i bokova koristi se sa folijom za umatanje.

 

Body Toner reducira vidljivost celulita, povećava sagorijevanje masnoća, pomaže oblikovati i učvrstiti tijelo, sprječava nastanak novog celulita, zaglađuje i hidratizira kožu. Osim smanjenja obujma tijela, tretman ovom kremom će umiriti kožu i detoksicirati organizam.

Sadrži 36,54% Aloe vera gela, kolagen, elastin, alantoin, C vitamin, ekstrakt bršljana, suručice, preslice, bijele loze, cimetovo ulje i Capsicum oleoresin.
Zamatanje u prozirne folije koje često susrećemo u kozmetičkim salonima nisu trik. Kada imate vremena, zamotajte namazana područja folijom, obucite trenirku i po mogućnosti se krečite. Još je bolja opcija ako imate anticelulitne tajice, no poslužit će i obične. Na ovaj način se brže tope masnoće i naravno puno vode, ali to već znate.

 

Drage dame, posvetite se sebi, odvojite 5 minuta (ujutro ili uvečer) i to svaki drugi dan i dobro umasirajte kremu na kritična područja. Zamotajte se prozirnom folijom i pustite da krema odradi svoje 60 minuta. Tretman traje 30 dana.…
Realnost je da se treba posvetiti njezi kože i da se popravljanje njene strukture neće dogoditi preko noći. Sve što obećava rezultate za jedan dan zaboravite! Trebat će vam 30 dana kako biste od Body tonera dobili najbolji mogući rezultat. Jednom kad postignete željeni rezultat ,koristite ga 2 puta tjedno za održavanje.

 

Vaš Body Toner čeka vas ovdje!