Imunitet

Imunitet
Imunološki sustav (imunitet) štiti organizam od bolesti. Da bi pravilno funkcionirao, on mora biti u stanju razlikovati napadajuće bakterije od vlastitog zdravog tkiva. Poremećaji imunološkog sustava uključuju autoimune bolesti, imunodeficijenciju i preosjetljivosti. Određeni poremećaji  mogu čak dovesti do upalnih bolesti i karcinoma. Zdrav imunološki sustav je stoga vrlo važan.

 

Imunološki sustav je biološka struktura koja štiti organizam od bolesti. Da bi pravilno funkcionirao, on mora biti u stanju razlikovati napadajuće bakterije ili viruse od vlastitog zdravog tkiva.

 

Ljudski imunološki sustav uključuje urođeni imuni sustav i adaptivni imunološki sustav. Odgovor prvog je ne-specifičan, dok  je drugi  prilagodljiv patogenu. To je vrlo složen sustav s različitim vrstama prepreka i stanica koje rade zajedno kako bi se obranili tijelo od invazije bakterija ili virusa.

Poremećaji imunološkog sustava uključuju autoimune bolesti, imunodeficijenciju i preosjetljivosti. Određeni poremećaji čak mogu dovesti do upalnih bolesti i karcinoma. Stoga, održavanje zdravog i uravnoteženog imunološkog sustava je od vitalnog značaja za naše cjelokupno zdravlje. Odgovarajući nutrijenti svakako bi imali ulogu. Na primjer, nedostatak u nekim mineralima može ugroziti imunološki odgovor. Fetalna pothranjenost može čak uzrokovati cjeloživotno oštećenje imunološkog sustava. S druge strane, masne kiseline mogu pomoći u poticanju zdravog imunološkog sustava.

 

 

Aloe Vera Gel®

AV gel

 

100% čisti stabilizirani Aloe vera Gel. Prvi takve vrste koji je ovjeren od strane International Aloe Science Council. Koristan za probavni sustav i imunološki sustav. Sadrži 20 minerala, 18 aminokiselina i 12 vitamina, sve bitno za Vaše sveukupno blagostanje.

 

 

Aloe Berry Nectar®

berry nectar

 

Naći ćete sve prednosti Aloe Vera gela – koji pomaže probavni sustav i imunološki sustav, plus dodatne koristi od brusnice i jabuke. Ti plodovi su dobri izvori za antioksidanse koji su korisni i za kožu .

 

 

Aloe Bits n ‘Peaches®

bits

 

Aloe vera gel u prirodnom breskva okusu. Povrh svih prednosti Aloe Vera Gela – pomoć za imunološki i probavni sustav, dodatak breskve osigurava antioksidanse koji pomažu tijelu protiv slobodnih radikala. Čvrsti komadi čiste Aloe Vere osiguravaju piće bogato vlaknima.

 

 

Forever Freedom®

freedom

 

Temelj napitka je Aloe vera uz dodatak glukozamina, kondroitina i MSM-a, što učinkovito podupire zdravlje zglobova u ukusnom napitku s okusom naranče. Zbog nosača – Aloe vere, ovo piće je jednostavno za apsorbirati. Idealno za sportaše i zrele osobe.

 

 

Freedom2Go®

Freedom2Go

 

Dobiti ćete iste prednosti kao s Forever Freedom®, ali s egzotičnim okusom šipka. Ako želite imati zdravu zglobnu funkciju i super antioksidanse koje šipak nudi onda je ovo nutritivno piće za Vas! Pakirano u kutiji s 30 pojedinačnih vrećica.

 

 

 

Aloe2Go®

Aloe 2 Go

 

Prednosti Aloe Vera Gela u kombinaciji s Pomesteen Power®, koji sadrži šipak, kruške, mangosteen, maline, kupine, borovnice i ekstrakt  grožđa, ovaj napitak pruža izvrsne antioksidanse. Pakirano u kutiji s 30 pojedinačnih vrećica.

 

 

Pomesteen Power®

Pomesteen

Ovo nutritivno piće je moćan antioksidans i dobro je za imunološki sustav. Jedinstvena mješavina voćnih sokova i ekstrakata čini ga napitkom koji svatko voli.

 

 

Argi + ®

argiArgi + ® je nutritivno piće, mješavina voća s dobrom antioksidativnom snagom. On pomaže u održavanju zdrave razine krvnog tlaka, što zauzvrat podržava mnoge važne funkcije u tijelu. Također pomaže u održavanju zdrave razine kolesterola, kardiovaskularnog zdravlja i imunološkog sustava.

 

ImmuBlend®

Immublend

ImmuBlend® je dizajniran za podršku imunološkog sustava obraćajući pažnju na sve aspekte imunološkog sustava od prve do posljednje linije obrane. Osim nutritivnog i prirodnog bilja, također sadrži vitamin C i Cink, koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala.

 

 

Echinacea Supreme®

Echinacea

 

Echinacea je biljka koju su sjevernoamerički Indijanci koristili kako bi održali svoje zdravlje. Ona ima blagotvoran učinak na imunološki sustav. Osim ehinacee, ovaj dodatak sadrži korijen kanadske žutike i ekstrakt sjemenki grožđa za maksimalnu korist.

 

 

 

Kids®

Kids

Multivitamini  za žvakanje namijenjen djeci od 2 godine i starije i odrasle. Hranjive tvari podržavaju imunološki sustav i kognitivni razvoj. Ne sadrže šećer, aspartam, umjetne boje ili konzervanse i pogodni su i za trudnice.

 

 

Nature’s 18®

Natures 18Tablete za žvakanje se sastoje od mješavine voća i povrća. Dobre za oči, imunološki sustav, probavni sustav, funkciju zglobova  i cirkulaciju. Također podržava zdrave razine krvnog tlaka i pomaže u uklanjanju slobodnih radikala.

 

Royal Jelly®

Matična mliječ je ekskluzivna hrana od pčelinje matice tijekom njezina vrlo produktivnog života. Ona pojačava energiju, podržava naš imunološki sustav, pogoduje kosi i koži, te smanjuje učinke starenja. Podrijetlom iz nezagađenih pustinjskih područja.

 

Bee Propolis®

Propolis je ljepljiva smola koju pčele koriste poravnaju i zaštite svoje košnice. On je prepun raznih nutrijenata i izvrstan je oblik prirodne hrane. On ima pozitivne učinke na naš imunološki i dišni sustav. Podrijetlom iz nezagađenih pustinjskih područja.

 

Bee Pollen®

Pelud je prašina oplodnje cvijeća. Pčele ju skupljaju i dovode natrag u svoje košnice za hranu. Ona pomaže našem krvožilnom, probavnom, imunološkom i živčanom sustavu, također pomaže metabolizam masti i dobar je za kožu. Također podrijetlom iz nezagađenih pustinjskih područja.

 

Active Probiotic®

active-probiotic

Mikrobi su mikroorganizmi koji postoje u našim tijelima. One koji su od koristi za naše zdravlje nazivamo “probiotik”. Ovaj proizvod sadrži 6 sojeva probiotika.  Zajedno, oni promiču zdrav probavni sustav, apsorpciju hranjivih tvari i imunološki sustav.

 

 

 

Garlic-Thyme®

Garlic-Thyme

 

Češnjak i majčina dušica su i snažni antioksidansi. Zajedno, oni pomažu zaštititi tijelo od slobodnih radikala, pomažu potaknuti imunološki sustav i pomažu u podršci pretvorbe masti u energiju. Sve ove prednosti prikladno se pakiraju u ovim mekim kapsulama bez mirisa.

 

 

 

 

Imajte na umu da, iako proizvodi mogu općenito pomoći promovirati zdrav život, oni nisu namijenjeni za dijagnozu, ublažavanje, liječenje, izliječenje ili sprječavanje određene bolesti ili skupine bolesti. Trebali biste konzultirati svog obiteljskog liječnika ako imate medicinski problem.