Eksplozivna energija i fatburner u jednom – Forever Therm

Eksplozivna energija i fatburner u jednom – Forever Therm

Tražite efikasan “fatburner” koji stvarno djeluje? Predstavljamo ultimativni proizvod THERM.
Sve vam izgleda teško, izgledate katastrofalno, nemate samopouzdanja, volje i kondicije? Osim toga bole vas mišići i zglobovi, jer su previše opterećeni. Napravite tome kraj i izađite iz mase. Bit će lakše sa Thermom nego što si predstavljate. Sa svojom efikasnom kombinacijom ketona maline, ekstrakta zelenog čaja, zelena kave, guarane te vitamina B i C i revolucionarnom formulom spalit će svu suvišnu mast koja vam smeta.

 

Forever Therm

 

Što rade sastojci u Thermu?
– napadaju duboke zalihe masti
– brutalno sagorijevaju kalorije
– daju eksplozivnu energiju
– smanjuju vaš apetit
– ubrzavaju metabolizam
– smanjuju apsorpciju masnoća
– djeluju vrlo brzo
– povećaju vašu koncentraciju
– utječe na razinu ‘hormona mršavljenja’ – adiponektina

 

 

 

 


Forever_ThermKAKO DJELUJE ?

Zeleni čaj potiče potrošnju energije iz masti (termogeneza) i njihovu razgradnju i djeluje na način da povećava razinu energije (ekvivalent polusatnom trčanju), smanjuje apsorbciju masnoća, mobilizira masne naslage, ubrzava
metabolizam ,smanjuje glad i smanjuje rizike razvoja kroničnih bolesti.

Guarana povećava razinu energije i tjelesne izdržljivosti, stimulira metabolizam i djeluje kao antioksidans, savršen saveznik u borbi protiv celulita.
Zelena kava prisiljava organizam na sagorijevanje glukoze, odnosno šećera te na sagorijevanje masnoća, uglavnom u jetri. Kao drugo, usporava oslobađanje šećera u krv. A kada se u krvotoku ne sakuplja šećer, ne sakuplja se niti masnoća jer se šećer pretvara u masnoću.

Ketoni maline povećavaju učinak vježbanja kod aktivnih ljudi i pospješuju proces pretvorbe masnih naslaga kod onih koji se ne žele ili ne mogu kretati. Utječu i na proces čišćenja jetre koja je u našem tijelu zadužena za metabolizam masti i toksina.

Vitamini iz grupe B i vitamin C su vitamini od velikog značaja za metabolizam i za reguliranje nivoa ugljikohidrata, proteina i masti. Pošto se ovi vitamini lako gube u stanju fizičkog stresa,vrlo ih je važno nadoknaditi..

 

 

Krenite već danas mijenjati sebe i svoje tijelo, neka vam put olakša Therm! Svoj ultimativni fatburner naručite ovdje!