Blokator apetita i eliminator celulita – Forever Lean –

Blokator apetita i eliminator celulita – Forever Lean –

FOREVER LEAN – Blokator apetita, sagorjevač masti, reducira apsorpciju kalorija. Lean je 100% prirodan dijetetski dodatak prehrani od indijske smokve,ekstrakta bijelog graha i kroma. Ovo je prirodni usisavač masnih stanica iz našeg tijela, bez izgladnjivanja.

Forever_LeanProizvod djeluje tako što smanjuje apetit, daje osjećaj sitosti i punoće, efikasno apsorbira masnoće iz hrane i tijela, povećava cirkulaciju, čime podržava proces razgrađivanja viška masnih naslaga, pri čemu se masne naslage razgrađuju u toplinu (energiju), ugljikov dioksid i vodu.

Jednako dobro djeluje i kod muškaraca i kod žena!
To je proizvod koji se već godinama dokazuje kao vrhunski sagorjevač masti posebno na području trbuha, bokova i stražnjice. Blokator je gladi pa je proces regulacije tjelesne težine duplo lakši. Odličan je izbor ljudima koji nemaju previše vremena vježbati a imaju problem sa viškom kilograma. Preporuka je osobama sa tvrdokornim celulitom jer pomaže u njegovoj eliminaciji.

 

 

 

F_LEANLean donosi dva revolucionarna sastojka koji mogu pomoći u smanjivanju tjelesne apsorpcije kalorija iz masti i ugljikohidrata. Prvi od tih sastojaka jedinstven je jer upija masnoće, a dobiven je iz vlakana biljke kaktusa, Opuntia ficus indica, inače poznatog kao indijske smokve, meksički kaktus ili opuncija. Istraživanja su pokazala da ovaj jedinstveni vlaknasti proizvod ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masti, u odnosu na druge vrste biljaka.

Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean-u je protein posebno izveden iz zrna biljke Phaseolus vulgaris, inače poznatog kao bijeli grah. Ovaj protein djeluje na usporavanje apsorpcije šećera u tankom crijevu, privremeno zabranjujući aktivnost enzima koji pretvara škrob u šećer.

Zajedno, ova dva revolucionarna nova sastojka mogu vam pomoći da uspijete u svom traganju za dostizanjem idealne težine, pomažući u blokiranju apsorpcije nekih masti i ugljikohidrata koje gutamo.

Treći, najučinkovitiji sastojak u Forever Lean je Kromov triklorid. Krom je vrlo važan mineral u tragovima koji pomaže tijelu u prirodnoj sposobnosti da regulira šećer u krvi, djelujući kao GTF kofaktor( tolerancije glukoze). To je osobito važno za normalan metabolizam.

 

Razbijte svoj višak kilograma – Forever Lean – moćni usisavač masnoća iz tijela pomoći će Vam u tome! Naruči svoj ovdje!