10 znakova da vašem tijelu očajnički treba detoksikacija

10 znakova da vašem tijelu očajnički treba detoksikacija
Kako možete znati da vašem tijelu treba potpuna detoksikacija? Ono će vam samo reći, sve što trebate je znati slušati što vam ono govori. Često su simptomi koje osjećamo oni uobičajeni koje svatko osjeti sa vremena na vrijeme. Ono što je bitno je zapravo koliko često osjećamo simptome poput čestog umora, čestog zatvora, loše probave i slično.

 

Ukoliko ste primijetili da se bilo što od slijedećega događa često, vjerojatno ste odavno već trebali napraviti detoksikaciju. Ona nije lijek za sve, ali u većini slučajeva barem može poboljšati situaciju i izvrstan je početak kojim ćete zauvijek popraviti stvari.

 

Naručite naš 9-dnevni detox program C9 i riješite se sljedećih tegoba! Nazovi besplatni info telefon 0800 710 710!

 

 

1. Manjak energije/Umor

Nagli porast energetskih napitaka i naravno popularnosti napitaka koji sadrže kofein upućuju na to da je epidemija manjka energije u punom zamahu.

Dugoročno, pokušaji nadomiještanja manjka energije stimulansima poput kofeina i taurina zapravo će samo pogoršati problem. Nakon naglog porasta energije često dolazi i nagli pad nakon kojega se osjećate umorniji nego što ste bili. Ne samo da takvi napitci često opterećuju jetru i stvaraju nove probleme već vas šalju zapravo u zatvoreni krug manjka energije.

 

Ako se probudite ujutro nikakvi i zapravo se čitav dan tako osjećate, pomalo ste možda  i letargični, trebate razmisliti o tome da napravite detoksikaciju. Čišćenje debelog crijeva u našem programu detoksikacije može vam pomoći riješiti se otpada u tijelu, osjećati ćete se puno lakšima i riješiti se nakupljenih toksina.

 

Kako detoksikacija pomaže: Pomaže vam izbaciti iz organizma sve stvari koje onemogućavaju da se osjećate punima energije, biti ćete puno poletniji.

 

Rješenje: C9 – detox paket – naruči svoj sada i u 9 dana riješi se svih nakupljenih toksina iz tijela! Klikni ovdje ili nazovi besplatni info telefon 0800 710 710!

 

2. Zatvor

Kronični zatvor je znak da nešto nije u redu sa vašim probavnim sustavom. Ukoliko ste pokušali povećati unos vlakana i prilagodili svoju prehranu a rezultati nisu zadovoljavajući, tijelo vam govori da mu je potrebno čišćenje. Česte probavne smetnje također su uobičajen znak.

Ako ste kroz godine nakupili otpada u crijevima pa tako i u debelom crijevu, uključujući fekalne tvari i slično, zatvor bi mogao predstavljati samo jedan simptom i moguće je da imate veći problem.

 

U kombinaciji sa čišćenjem debelog crijeva trebali biste u prehranu unijeti zdravu hranu poput sirovog voća i povrća, prestati sa unosom pržene hrane i ostalih nezdravih jela tako da se tijelo malo odmori, a također je potrebno tijelu dati vitamine i minerale koji mu toliko trebaju. Sve to pronaći ćete u našem C9 detox paketu!

 

Kako detoksikacija pomaže: Čišćenje debelog crijeva C9 paketom je za vas ako se borite sa periodima zatvora. Efektivno čišćenje debelog crijeva neće vas samo riješiti nakupljenih fekalnih tvari nego će pročistiti i vaš probavni sustav te tako dugoročno poboljšati vaše probavno zdravlje.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

3. Blokada mozga/Ne možete se koncentrirati

Ako stalno primjećujete da vam u prirodnom stanju fali koncentracije ili osjećate da vam je mozak zablokirao, tijelo vam vjerojatno očajno želi detoksikaciju i to je zapravo poziv tijela u pomoć. Nemojte ga pogrešno shvatiti i posegnuti za energetskim pićem ili kakvim lijekom.

Nakon što se riješite toksina u obliku candide, teških metala i slično, iznenaditi ćete se kako ćete se lakše skoncentrirati, zadržati pozornost i zapravo obaviti stvari koje trebate sa lakoćom.

 

Kako detoksikacija pomaže:  C9 detox pomaže vam riješiti se toksina koji vaš mozak sprječavaju da radi punom snagom. Samo uklanjanjem toksina iz tijela vratiti ćete bistrinu razmišljanja, fokus i koncentraciju.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

4. Osjećaj depresije

Kako se osjećate uvelike ovisi o vašoj sposobnosti davanja tijelu hranjivih tvari. Vaše raspoloženje može se promijeniti sa dobrim ili pogrešnim obrokom, pa vas tako i hrana koja je slabe kvalitete ili čak toksična za tijelo nakon nekoga vremena može dovesti u depresiju.

Problem je što kada počnete sa promjenama i uvedete bolju prehranu, toksini će blokirati hranjive tvari da zapravo nađu put do vašega mozga. To je zato što se toksini na neki način ugnijezde u vaše tijelo i tamo mogu ostati sve dok ih nešto drugo ne otjera. U tom slučaju program C9 detoksikacije može vam pomoći.

Bitno je da znate jasnu razliku između onoga kada se osjećate loše i zapravo prave, kliničke depresije. Ukoliko smatrate da ste doista depresivni, bitno je da se konzultirate sa svojim liječnikom, on će vam najbolje pomoći.

 

Kako detoksikacija pomaže: Detoksikacija nije lijek za kliničku depresiju, za to biste trebali posjetiti liječnika. Ali ona može učiniti čuda i pomoći vam da se riješite depresivnih misli. C9 detoksikacija osloboditi će vaše tijelo od nakupljenih toksina koji mogu stalno držati vaše misli negativnima i ona može promijeniti vaš pogled na život.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

5. Pretilost/Problemi sa skidanjem kilograma

Ukoliko i nakon nekoliko pokušaja da izgubite kile niste došli do željene, idealne kilaže, moguće je da se borite sa vjetrenjačama i to samo zahvaljujući toksinima u vašem tijelu.

Okretanje novog lista i upoznavanje tijela sa zdravijom hranom ne može dati rezultate koje očekujete ukoliko u vašem tijelu postoji otpad koji tijelo sprječava da apsorbira vitamine i minerale iz te hrane.

Ako prije tog procesa učinite detoksikaciju, imate bolje šanse da postignete cilj koji ste si postavili. Ne samo da će se tijelo tako lakše riješiti otpada i težine što je i nuspojava detoksikacije, nego će postaviti dobre temelje za zdrav gubitak kilograma te usvajanje zdravije prehrane i aktivnijeg stila života. Pogledajte više o F.I.T. programu!

 

Kako detoksikacija pomaže: C9 detox pomaže vam da započnete ispočetka umjesto da plivate uzvodno u pokušajima da ostanete zdravi dok zapravo imate u sebi hrpu spremljenih toksina.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

6. Problemi sa spavanjem

Prevelika razina toksina može vas održati noću budnima, moguće je da se vrtite i nemirni ste jer vam je prirodni ciklus poremećen. Melatonin daje tijelu znak za spavanje a previše toksično tijelo može smanjiti razinu otpuštanja melatonina i tako napraviti domino efekt kada je riječ o zdravom, prirodnom spavanju.

Kada tijelo uporno držimo u neprirodnom stanju, što je slučaj ukoliko imate previše toksina u tijelu, moguće je da ćete se naći van prirodnog ritma. Radi toga ćete ostajati budni do kasno i dizati se kasnije nego što trebate ili se recimo osjećati kao da vam je potrebno više sna nego što vam stvarno treba.

Pokušajte sa C9 detoksikacijom prije negoli posegnete za lijekovima za spavanje koji će ionako samo odgoditi problem a ne i riješiti ga.

 

Kako detoksikacija pomaže: C9 pomaže vratiti vaše tijelo u prirodnije stanje. Nakon toga lakše ćete ponovno usvojiti normalan ritam, u prikladno vrijeme noći javljati će se umor zahvaljujući melatoninu koji tijelo otpušta, a buditi ćete se sa cvrkutom ptica, osjećajući se svježe i energično.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

7. Seksualna disfunkcija

Smiješno je zapravo kada pomislite kako velik broj lijekova na recept pa i onih u slobodnoj prodaji koji su povezani sa rješavanjem seksualnih problema zapravo može biti zamijenjeno detoksikacijom. Naši seksualni organi isti su kao i svaki drugi organi, a njihova normalna funkcija može biti poremećena ukoliko previše toksina cirkulira tijelom.

Mnogi koji završe program C9 detoksikacije tvrde kako im se poboljšao seksualni život te kako imaju bolje seksualne sposobnosti nego prije programa detoksikacije.

Ukoliko nikada niste napravili detoksikaciju a volja za seksom kao i vaše mogućnosti nekako su izblijedile, ne mora značiti da su godine u pitanju, već upravo da trebate detoksikaciju i to očajnički.

 

Kako detoksikacija pomaže: Ukoliko vaši reproduktivni organi zahvaljujući toksičnosti tijela ne dobivaju vitamine i minerale koji su im potrebni da bi obavljali svoju funkciju, to će utjecati na vaše fizičke sposobnosti i moguće da ćete u konačnici bespotrebno kriviti sebe.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

8. Neobjašnjive glavobolje

Neke glavobolje lako je prepoznati, one dolaze jer ste imali stresan dan ili recimo bili okruženi bukom. Ali ukoliko bez razloga često imate glavobolje moguće da je vrijeme za detoksikaciju.

Glavobolja je dosta pouzdan način na koji vam tijelo govori da nešto nije u redu. Ona privuče vašu pozornost i čitav vaš svijet na trenutke može stati ukoliko je doista jaka. Razmislite jesu li te glavobolje uzrokovane toksičnim stanjem radije nego da liječite simptome boli.

Prije negoli uzmete još jednu tabletu za bolove ili se počnete brinuti hoćete li imati te glavobolje do ostatka svoga života, pokušajte sa programom detoksikacije da vidite je li problem ipak u previše toksina. Moramo vas upozoriti i da je moguće da tijekom procesa detoksikacije glavobolje budu još gore ali kada se on završi, nestati će i glavobolje, ako i ne nestanu u potpunosti, sigurno će biti uvelike smanjene.

 

Kako detoksikacija pomaže: Rješava vas toksina u tijelu koje su vas činile sklonijim glavoboljama.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

9. Neobjašnjiva bol/ukočenost

Budite li se ujutro sa osjećajem boli ili ukočenosti iako prethodni dan niste ništa radili što bi uzrokovalo takav osjećaj? Ako se bavite grubim sportom ili borilačkim vještinama onda je logično da se probudite kao da vas je pregazio kamion. Ali što ako ne postoji dobar razlog za taj osjećaj?

Kada u tijelu imate toksine koji moraju izaći van iz tijela vjerojatno ćete imati upalu, posebno jer većina pića i hrane koji uzrokuju toksičnost također vode do upala.

Ukoliko nikada niste napravili detoksikaciju da izbacite te toksine iz tijela, nakupili su se kroz godine i mogu dovesti do prijevremene boli i ukočenosti tijela.

 

Kako detoksikacija pomaže: Pomaže smanjiti pretjeranu upalu, koja naravno smiruje bol i ukočenost koje dolaze radi  prevelike upale tijela.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

10. Problemi sa kožom/Alergijske reakcije

Možda ste primjetili probleme sa kožom i što god poduzimali niste uspjeli stanje popraviti.

Površinski tretmani neće vam pomoći ako je uzrok problema koji se manifestirao na površini kože pretjerana toksičnost tijela. Vrijeme je da problem riješite u korijenu i počnete sa dokazanim programom detoksikacije koji između ostalog pomaže riješiti probleme sa kožom.

Treba imati na umu da je nuspojava detoksikacije često osip pa i drugi problemi sa kožom, posebno ako se radi o velikom broju toksina koji se otpuštaju. To će se povući nakon što se završi sa tretmanom i ne treba to shvatiti kao pogoršanje problema.

 

Kako detoksikacija pomaže: Rješava problem u korijenu, tijelo se rješava toksina koji mogu voditi do izbijanja osipa i alergijskih reakcija na koži, kao i kihanja, kašljanja pa i problema sa astmom.

 

RJEŠENJE: C9 – DETOX PAKET – NARUČI SVOJ SADA I U 9 DANA RIJEŠI SE SVIH NAKUPLJENIH TOKSINA IZ TIJELA! KLIKNI OVDJE ILI NAZOVI BESPLATNI INFO TELEFON 0800 710 710!

 

 

C9 paket